Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 4 Apr 2019 | 6314 vizualizari

 

Eu cand am pofte pai am si acum mi-a picat pe niste branza cu mucegai si niste ciumperci......

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune cca 340 g
  • 1 ou mai mic
  • frunze de ceapa verde
  • 50 g mozzarela
  • 50 g branza cu mucegai albastru creamy Bleu Delaco
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune la cuptor:

Am rupt piciorusele ciupercilor si le-am spalat si taiat marunt. Palariile le-am spalat si le-am sters cu un servet, le-am asezat intr-un vas de yena. Am taiat marunt si frunzele de ceapa verde, am pus la incins tigaia wok si am pus in ea cca 30 ml ulei, am calit ceapa si piciorusele ciupercilor, am presarat sare si piper deasupra. Separat am taiat branzeturile cubulete mici, intr-un castron am batut bine aoul, am amestecat cu ciupercile si ceapa calite si la final am adaugat branzeturile. Cu acest amestec am umplut ciupercutele, inainte sa le umplem ungem cu ulei fiecare palarie presaram si un pic de sare. Turnam si putina apa in vasul cu ciuperci si dam la cuptor pentru cca 30 min la foc moderat. Se servesc atat calde cat si reci. Si uite asa mi-am facut pofta ce-am poftit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Champignon, pane